Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg
Holandský marcipán na modelovanie, poťahovanie alebo zdobenie studených cukrárskych výrobkov. Mandle v pomere 25 %. Je to ľahší a pevnejší marcipán vhodný na poťahovanie a modelovanie. Ďalšie…
Holandský marcipán na modelovanie, poťahovanie alebo zdobenie studených cukrárskych výrobkov. Mandle v pomere 25 %. Je to ľahší a pevnejší marcipán vhodný na poťahovanie a modelovanie. Ďalšie spevnenie sa dosiahne pridaním ďalšieho jemného práškového cukru.
Mandľový marcipán je určený na potieranie koláčov a na modelovanie tvarov a postavičiek, na vydlabávanie tvarov a ďalšie tvarovanie. Marcipánovú hmotu môžete farbiť všetkými druhmi potravinárskych farieb. Marcipán možno zosvetliť bielou farbou. Marcipán sa môže používať aj pri pečení. Môžete ho nastrúhať a ochutiť ním cesto. Marcipánovú strúhanku môžete pripraviť aj tak, že do 70 g marcipánu pridáte 15 g masla a 50 g hrubej múky. Marcipán môžete použiť aj do ovocných knedlí. Namiesto kôstky v marhuli alebo slivke ju môžete naplniť guľôčkou marcipánu. Marcipán môžete použiť aj na prípravu pralinkovej náplne. Marcipán nastrúhajte do hrnca, pridajte trochu smotany a roztopte. Pred obalovaním alebo modelovaním zmes dôkladne spracujte. Na poťahovanie torty vyvaľkajte plát tenký asi 0,3 - 0,5 cm. Pri vaľkaní posypte tortu práškovým cukrom. Pri prenášaní na tortu použite dlhú rúrku na obtočenie plátu. Na uhladenie koláčov použite žehličky a hladidlá. Na vytvorenie zaujímavých efektov môžete použiť rôzne kocky. Na dosiahnutie trblietavých a farebných efektov na povrchu môžete použiť napríklad práškové farby s perleťovými efektmi alebo fixky a tekuté a gélové farby. Na spojenie vymodelovaných figúrok môžete použiť jedlé lepidlo alebo domácu zmes vaječného bielka a práškového cukru.
Mandle v pomere 25 %. Ide o ľahší a pevnejší marcipán vhodný na poťahovanie a modelovanie. Ďalšie spevnenie sa dosiahne pridaním ďalšieho jemného práškového cukru.
Holandský marcipán na modelovanie, poťahovanie alebo zdobenie studených cukrárskych výrobkov.
Vyrába sa z jemne mletých mandlí a cukru. Marcipán je určený najmä na poťahovanie tort a zákuskov, na modelovanie alebo zdobenie cukrárskych výrobkov, na výrobu marcipánových figúrok a ako náplň do čokoládových praliniek. Marcipán sa dá dobre zafarbiť.
Optimálna pracovná teplota je 21 °C.
Alergény: mandle
Hmotnosť 500 g
Výrobky sa skladujú v priestoroch dodávateľa a zákazníka v suchých, čistých a dobre vetraných priestoroch, pri teplote 1 - 20 °C a relatívnej vlhkosti 0 - 75 %.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) | 500 g |
Netto hmotnosť | 500 g |
Farba | Slonová kost |
Materiál | Marcipán |
Tento produkt je súčasťou: | Marcipán na modelovanie a poťahovanie tort |
Priemerné výživové hodnoty v 100 g
Energetická hodnota | 1725 kJ |
Energetická hodnota | 413 kcal |
Tuky | 10.6 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1.1 g |
Sacharidy | 77.2 g |
- z toho cukry | 72.1 g |
Bielkoviny | 4 g |
Vlákniny | 2.2 g |
Zloženie výrobku
Cukor, mandle, sorbitol, karboxymetylcelulóza, intavenóza, kyselina citrónová, invertáza. Vyrobené v Holandsku |
|
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) | Orechy |
SK - Osobný odber v Packeta - Zásielkovňa | V utorok 21.01. | |
SK - Kurierom GLS | V utorok 21.01. | |
SK - Kurierom SPS / InTime | V utorok 21.01. |
Garancia bezplatného vrátenia tovaru
Nepadol vám tovar "do ruky"? Kúpili ste príliš veľa alebo sa nepáči farebný odtieň? Nevadí. Vďaka nášmu programu Garancia bezplatného vrátenia tovaru môžete vašu zásielku vrátiť v klasickej lehote 14 dní od okamihu, kedy ste ju obdržali a to úplne bezplatne. A je jedno, či úplne odstupujete od zmluvy, vraciate len časť objednávky alebo napríklad reklamujete.
Ako funguje Garancia bezplatného vrátenia tovaru?
-
Ak reklamujete (napr. poškodený tovar) - najprv si prosím vytlačte a vyplňte tento reklamačný protokol - reklamácie sa riadi okrem iného. reklamačným poriadkom.
-
Ak odstupujete od zmluvy do 14 dní od obdržania zásielky - vytlačte si prosím a vyplňte formulár, ktorý nájdete tu.
Balíček spolu s vyplneným formulárom starostlivo zabaľte, tak, nech nedôjde k poškodeniu pri preprave a napíšte nám mailom na eshop@svetcukrarov.sk alebo zavolajte v pracovné dni od 8 do 16 na tel 0412 399 556.
My vám mailom zašleme spätný lístok do Zásielkovna.sk, ten potom nalepte na zásielku a doneste do najbližšieho miesta osobného odberu. Ich zoznam nájdete tu. Balíček s nalepeným lístkom jednoducho prineste a na naše náklady ho dopravíme k nám do centrálneho skladu.
Po doručení tovaru (zvyčajne do týždňa), vám zasielame nový tovar alebo peniaze na účet napísaný na vami zaslanom formulári.
V prípade, že nechcete využiť služby Garancia bezplatného vrátenia výrobku, pošlite prosím zásielku na adresu:
PNM International s.r.o.
U1 - Priemyselný park Karviná
Závodné 540/51
735 06 Karviná - Nové Mesto
Česká republika
Tel pre kuriéra / poštu: +420 603 33 77 55
Zásielky neposielajte ako dobierku, nevyžiadané dobierky neprijímame a proces vrátenia by sa vám tak zbytočne predražil.