Čokoláda Arabesque horká 72% - 500 g
Tmavá čokoláda 72 %, vhodná na modelovanie, poťahovanie, plnenie, polievanie a výrobu praliniek.
Tmavá čokoláda 72 %, vhodná na modelovanie, poťahovanie, plnenie, polievanie a výrobu praliniek.
Tmavá čokoláda s kakaovým maslom je vhodná na výrobu čokoládových praliniek. Čokoládu najlepšie rozpustíte vo vodnom kúpeli. Čokoládu temperujte na teplotu 30⁰C, aby sa s ňou pri výrobe praliniek ľahko manipulovalo. Temperovať môžete na podložke z nehrdzavejúcej ocele alebo pridaním nerozpustenej čokolády do rozohriatej čokolády. Pralinky z horkej čokolády môžete naplniť kyslým ovocím, ako sú ríbezle, maliny a iné. Môžete si vybrať orechovú náplň, marcipánovú náplň, karamelový nugát, rumovú ganache a ďalšie.
Čokoládu môžete použiť na prípravu lahodného maslového krému na torty a iné dezerty alebo čokoládové peny.
Čokoládové lupienky môžete použiť aj na pečenie muffinov a iných dezertov. Do hotového cesta vmiešajte čokoládové lupienky, naplňte formy a upečte.
Tmavú čokoládu môžete použiť na zdobenie tort a dezertov. Povrch polejete rozpustenou čokoládou a zľahka rozotriete cukrárskou stierkou. Tmavá čokoláda sa môže použiť aj na vytvorenie jemných rebier na bielych koláčoch, roládach a iných dezertoch. Môžete ju použiť aj na zdobenie čajových koláčov.
Čokoláda je vhodná aj na zdobenie koláčov alebo na namáčanie ovocia, napríklad jahôd, ktoré možno jemne obaliť jemnými nitkami bielej čokolády.
- Čokoláda je vhodná aj na vytváranie pôsobivých dekorácií. Čokoládu vylejte na silikónový podnos a rovnomerne ju rozotrite stierkou. Pomocou stierky na cukrovinky s vrúbkovanými okrajmi vytvorte drážky. Po zaschnutí polejeme vrch bielou čokoládou, rozotrieme a necháme stuhnúť. Plech môžete vyrezať alebo vytvarovať do rôznych tvarov na zdobenie tort, mini dezertov a rolád.
Tmavú čokoládu môžete ozdobiť farebnými fóliami určenými na vytváranie dekorácií. Na hladký nerezový podstavec alebo obrátený plech rozotrite tenkú vrstvu oleja, na nepotiahnutú stranu pritlačte fóliu, opatrne uhlaďte a nalejte čokoládu. Rozložte rovnomerne.
Čokoládu môžete ďalej ozdobiť postriekaním farebnými sprejmi. Bronzová farba vynikne na tmavej čokoláde a dodá luxusný efekt všetkým čokoládovým dekoráciám.
Výnimočná horká čokoláda z vybraných kakaových bôbov. Chuť s jemnou vôňou s tónmi ovocia a exotického korenia. Všetko na základe chuti prvotriednych kakaových bôbov. Ideálne na dekoráciu a konečnú úpravu.
Vhodné pre všetky spôsoby práce s čokoládou. Tiež na prípravu krémov a náplní. Vynikajúci na výrobu praliniek, ganache, v kombinácii s likérmi. Výborný je aj v kombinácii s ovocím.
Ideálne na luxusné čokoládové fontány alebo zmrzliny s výraznou kakaovou príchuťou. Je tiež veľmi obľúbený v horúcej čokoláde.
Belgická čokoláda s obsahom kakaa 72 % v sušine je ďalšou voľbou pravej čokolády nielen na priamu konzumáciu, ale najmä na výrobu praliniek alebo dokonca na polievanie dezertov. Ak chcete horkú čokoládu, odporúčame naliať dávku čokolády do misky, pridať ochucovaciu pastu (orechovú, ovocnú, pistáciovú - podľa želania) a všetko temperovať v mikrovlnnej rúre, kým sa neroztopí. Tekutú zmes vyšľahať metličkou a pustiť sa do práce.
Hmotnosť: 500 g
Temperovanie:
- Zahrejte na 50 °C (max!) a nechajte roztopiť.
- 2/3 hmoty ochlaďte na 28 °C a pridajte zvyšok roztavenej hmoty.
- Zmes neustále premiešavajte.
- Znovu nahrejte na pracovnú teplotu 31-32 °C.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) | 500 g |
Netto hmotnosť | 500 g |
Materiál | Čokoláda |
Druh čokolády | Hořká čokoláda |
Tento produkt je súčasťou: | Čokoláda a čokoládové výrobky |
Priemerné výživové hodnoty v 100 g
Energetická hodnota | 2407 kJ |
Energetická hodnota | 576 kcal |
Tuky | 44.7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 27.8 g |
Sacharidy | 33.4 g |
- z toho cukry | 27.8 g |
Bielkoviny | 8.1 g |
Vlákniny | 10.6 g |
Zloženie výrobku
kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín (emulgátor E322), aróma. |
|
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) | Sójové zrná, Mlieko |
SK - Osobný odber v Packeta - Zásielkovňa | V utorok 17.12. | |
SK - Kurierom GLS | V utorok 17.12. | |
SK - Kurierom SPS / InTime | V utorok 17.12. |
Garancia bezplatného vrátenia tovaru
Nepadol vám tovar "do ruky"? Kúpili ste príliš veľa alebo sa nepáči farebný odtieň? Nevadí. Vďaka nášmu programu Garancia bezplatného vrátenia tovaru môžete vašu zásielku vrátiť v klasickej lehote 14 dní od okamihu, kedy ste ju obdržali a to úplne bezplatne. A je jedno, či úplne odstupujete od zmluvy, vraciate len časť objednávky alebo napríklad reklamujete.
Ako funguje Garancia bezplatného vrátenia tovaru?
-
Ak reklamujete (napr. poškodený tovar) - najprv si prosím vytlačte a vyplňte tento reklamačný protokol - reklamácie sa riadi okrem iného. reklamačným poriadkom.
-
Ak odstupujete od zmluvy do 14 dní od obdržania zásielky - vytlačte si prosím a vyplňte formulár, ktorý nájdete tu.
Balíček spolu s vyplneným formulárom starostlivo zabaľte, tak, nech nedôjde k poškodeniu pri preprave a napíšte nám mailom na eshop@svetcukrarov.sk alebo zavolajte v pracovné dni od 8 do 16 na tel 0412 399 556.
My vám mailom zašleme spätný lístok do Zásielkovna.sk, ten potom nalepte na zásielku a doneste do najbližšieho miesta osobného odberu. Ich zoznam nájdete tu. Balíček s nalepeným lístkom jednoducho prineste a na naše náklady ho dopravíme k nám do centrálneho skladu.
Po doručení tovaru (zvyčajne do týždňa), vám zasielame nový tovar alebo peniaze na účet napísaný na vami zaslanom formulári.
V prípade, že nechcete využiť služby Garancia bezplatného vrátenia výrobku, pošlite prosím zásielku na adresu:
PNM International s.r.o.
U1 - Priemyselný park Karviná
Závodné 540/51
735 06 Karviná - Nové Mesto
Česká republika
Tel pre kuriéra / poštu: +420 603 33 77 55
Zásielky neposielajte ako dobierku, nevyžiadané dobierky neprijímame a proces vrátenia by sa vám tak zbytočne predražil.